Home

Vårlyd – Et improvisert rytmeprosjekt med 4-6 åringer.

Med: Vibeke Steinsholm og Are Engen Steinsholm

Sted: Sannas Hage juni 2012

Barna fra Flaggstanghaugen og Furutoppen barnehager ble invitert til trommeverksted og trommejam. Vi laget trommene av blikkbokser og tykk plast. De ble dekorert og gjort personlig med ulike materialer og teknikker.

Barna kom i grupper på 5-8 stk og hørte først på en trommejam med Vibeke og Are. De ville fort over i å lage trommer og spille sjøl, så vi satte i gang arbeidet. Etter hvert som trommene ble ferdige starta spillinga. Vi prøvde ut enkle samspills sessions. Are og Vibeke lagde grunnrytmer og barna improviserte eller la seg etter hovedrytmen. Noen av barna kunne holde hovedrytme, da gjorde Are improturer God dynamikk i samspillet i form av intense og larmende partier og veldig rolige så vidt hørbare partier. Virket som ungene I denne aldersgruppen både likte og behersket denne typen samspill.

One thought on “VÅRLYD

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s